beginpagina               contactgegevens                 demo's                 diensten                Mieke van Schaaik      Referenties      
Gerrit van Gorp, homeopaat

De vraag aan Mieke was om een geleide meditatie in te spreken. Na een week was de meditatie ingesproken. Maar wat een verschil! Haar stem straalde net de juiste rust uit die nodig was om zonder af te dwalen de tekst te volgen.
Dank je Mieke, hiermee heb je veel mensen kunnen bereiken. Je beseft het misschien niet, maar je hebt werkelijk een bijdrage geleverd om door middel van je stem het nodige te geven waar mensen zo op zitten te wachten. Nogmaals dank! (Gerrit van Gorp, homeopaat te Bilthoven. M: 06-53808084.)

Stichting Nationaal Blindenmuseum

In het kader van deze stichting ben ik begonnen aan een serie interviews met mensen die op een blindeninstituut onderwijs hebben gevolgd. Het schriftelijk verslag van het eerste interview heb ik door Mieke van Schaaik laten voorlezen. Het gaat om de herinneringen van Edith van der Meulen. Deze kunt u vinden op de website www.nationaalblindenmuseum.nl (nieuw venster) onder het hoofd Interviews. De samenwerking met Mieke vond ik prettig en over het resultaat ben ik erg tevreden. (Loek Meijer, voorzitter.)

Dedicon, grenzeloos lezen

Studieboeken, schoolboeken (van basis- tot hoger onderwijs) heeft Mieke voor onze organisatie gelezen. Dedicon produceert deze ingesproken boeken voor blinde, slechtziende en dyslectische leerlingen en studenten. Aan het voorlezen van deze boeken worden hoge eisen gesteld: articulatie, tekstbegrip, leestempo, het lezen van tabellen, grafieken, schema's en afbeeldingen. De boeken worden door de voorlezers ingesproken met een vastgelegde structuur. Dit vereist grote aandacht en nauwkeurigheid. Mieke heeft zich op voortreffelijke wijze van haar taak gekweten en een waardevolle bijdrage geleverd aan vele gesproken boeken die Dedicon heeft uitgebracht. (Dedicon, Amsterdam.)

BogaardTrainingsDesign

De professionele voorleesservice voor iedereen die meer wil doen met gesproken tekst. Voor organisaties die gehoord willen worden en voor mensen die zich willen laten horen.
Tijdens de verschillende sessies met Mieke werd al snel duidelijk, dat ze zich goed in haar rol kan inleven. Iemand die weinig sturing nodig heeft. Aan de stem van Mieke valt de duidelijkheid op, gecombineerd met een warm timbre. Haar stem is voor zeer veel doelen en onderwerpen geschikt. Wat verder aan Mieke zélf opvalt, is dat ze cultureel goed op de hoogte is. Ze weet wat dat aangaat wat ze (voor)leest. We werken graag met Mieke, ook omdat ze rust uitstraalt. (Eveline Bogaard leeshetvoor.nl)

***
terug naar boven
Einde van deze pagina.